Upozorenje

Natječaj za radno mjesto stručnoga suradnika

Filozofski fakultet u Rijeci raspisuje
 
N A T J E Č A J
za zapošljavanje na radno mjesto

 
Stručni suradnik (radno mjesto I. vrste – koef. 1.115) u Centru za primijenjenu psihologiju (CPP) za rad na projektu "PROVEDBA ISTRAŽIVANJA UČINAKA PROJEKTA “E-ŠKOLE: RAZVOJ SUSTAVA DIGITALNO ZRELIH ŠKOLA (II. FAZA)", na određeno vrijeme s punim radnim vremenom do isteka trajanja projekta, 1 izvršitelj (m/ž).
 

Uvjeti:
- zvanje magistra društvenog smjera – polje psihologije.
- poznavanje engleskog jezika (A2)
- korištenje MS Office i SPSS paketa
 
Uz potpisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis, presliku diplome i ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta.
 
Prednost: diplomski rad iz područja psihologije obrazovanja ili razvojne psihologije, stečene nastavničke kompetencije, praktično iskustvo u stručnom radu s učenicima.
 
Na natječaj pod jednakim uvjetima mogu se prijaviti osobe oba spola.
 
Pristupnici koji kod prijema u radni odnos ostvaruju prednost prema posebnom zakonu dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta kojima stječu prednost na natječaju. Prednost u odnosu na ostale kandidate ima samo pod jednakim uvjetima.
 
Pristupnici koji na temelju članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji te odredbi drugih posebnih propisa ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze za ostvarivanje navedenog prava te imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima.
 
Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja.
 
Podnošenjem prijave na natječaj, kandidati natječaja daju izričitu suglasnost da Filozofski fakultet u Rijeci kao voditelj zbirke osobnih podataka može obrađivati njihove osobne podatke sukladno odredbama pozitivnih propisa o zaštiti osobnih podataka, a u svrhu provedbe natječajnog postupka.

Za pristupnike koji ispunjavaju uvjete natječaja Fakultet zadržava pravo provođenja provjere znanja i vještina testiranjem i/ili intervjuom. Ako pristupnik ne pristupi provjeri, smatra se da je povukao svoju prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“.
 
Nepotpune i nepravovremene prijave te prijave koje ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja neće se razmatrati.Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadržava sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju i koja je vlastoručno potpisana.
 
O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.
 
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja šaljusepoštom na adresu Filozofskog fakulteta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, 51000 Rijeka, s naznakom: „Prijava na natječaj za radno mjesto stručnog suradnika u Centru za primijenjenu psihologiju“

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.