Upozorenje

Izbori za Studentski zbor

Na prijedlog Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin donio je Odluku o izmjeni Odluke o raspisivanju Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci u 2014. godini, kojem je utvrđeno da će studentskih izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci u 2014. godini umjesto 6. svibnja 2014. godine biti održani 20. svibnja 2014. godine.

Prema naputku predsjednika Izbornog povjerenstva Sveučilišta u Rijeci rok za podnošenje kandidature i prikupljanje potpisa na svim sastavnicama Sveučilišta je od četvrtka 24.04.2014. do subote, 10.05.2014. Svi zainteresirani kandidati s Filozofskoga fakulteta mogu predati svoje kandidature u Službi za opće i druge poslove Fakulteta (FU-116) do petka 09.05.2014. u 15.30 sati.

Sve dokumente potrebne za provedbu studentskih izbora 2014. godine možete pronaći na linku http://www.sz.uniri.hr/.
Podsjećamo da kandidatura među ostalim treba sadržavati Kandidaturni list koji je potpisan od najmanje 10% birača izborne jedinice za koju se kandidiraju kandidati. To je pri Filozofskom fakultetu 98 potpisa za preddiplomski studij, 48 potpisa za diplomski studi i 13 potpisa za poslijediplomski (specijalistički).

Naputak o biračkim odborima
Naputak za prigovore
Naputak za promatrače
Naputak povjerenstva

Izborno povjerenstvo Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci


 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.