Upozorenje

Natječaj za dodjelu stipendija za sudjelovanje u Ljetnoj školi Bovec 2019.

Na temelju sklopljenoga sporazuma s partnerskim institucijama, Filozofski fakultet u Rijeci raspisuje NATJEČAJ za dodjelu stipendija za sudjelovanje u Ljetnoj školi Bovec 2019. godine.

Od 16. do 30. kolovoza 2018. godine u Bovcu u Sloveniji održati će se međunarodna škola stranih jezika „Ljetna škola Bovec“. Sudjelovanje u Ljetnoj školi obuhvaća učenje njemačkog, slovenskog ili talijanskog jezika na početnom ili naprednom stupnju ili pak furlanskog jezika na početnom stupnju dok studenti iz drugih zemalja sudionica imaju mogućnost učiti hrvatski kao strani jezik. Programom su predviđeni jezični tečajevi, radionice i izleti, a ovogodišnja je tema Ljetne škole „Drugi i ja“.
 

Filozofski fakultet u Rijeci dodjeljuje 3 (tri) stipendije namijenjene redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija na Filozofskome fakultetu u Rijeci, a stipendija uključuje troškove školarine, smještaja u hotelu „Alp“ u Bovcu s polupansionom*, troškove radionica i izleta.

Detaljnije informacije o Ljetnoj školi možete dobiti osobno u Uredu za projekte, soba F-114, svakim radnim danom od 11:00 – 13:30 h ili slanjem upita emailom na uzp@uniri.hr.

Prijavu je zajedno s pratećom dokumentacijom potrebno dostaviti u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Prijava za Ljetnu školu Bovec 2019.” te ispisanim imenom, prezimenom i adresom stanovanja prijavitelja na poleđini omotnice. Prijave se predaju osobno u Uredu za projekte, soba F-114 na 1. katu Filozofskog fakulteta svakoga radnog danom do krajnjeg roka za prijavu.

Krajnji rok za prijavu je 6. svibnja 2019. u 12:00 h. Rezultati natječaja će biti objavljeni na mrežnim stranicama Filozofskog fakulteta o čemu će prijavitelji biti obaviješteni.

Odabir sudionika provesti će se na osnovu kvalitete motivacijskog pisma, prosjeka ocjena, a prednost pri odabiru imaju studenti jezikā.

Prijavi je potrebno priložiti:


1.) ispunjenu Prijavni obrazac;
2.) Europass životopis na hrvatskome jeziku;
3.) Motivacijsko pismo na hrvatskome jeziku (do 300 riječi);
4.) Prijepis svih dosad položenih ispita i ocjena te ostvarenih ECTS bodova ovjeren u studentskoj službi fakulteta, s istaknutim prosjekom ocjena;
5.) Potvrdu o statusu studenta.


* Osobna nadoplata za polupansion u hotelu „Alp“ iznosi ukupno 110,00 eura i plaća se na recepciji istoga prilikom dolaska.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.