Upozorenje

Ljetna škola Bovec 2018.

Filozofski fakultet u Rijeci na temelju sklopljenoga sporazuma s partnerskim institucijama raspisuje NATJEČAJ za Ljetnu školu Bovec 2018.

U Bovcu u Sloveniji će se od 16. do 30. kolovoza 2018. godine održati Ljetna škola Bovec, međunarodna škola stranih jezika s dugogodišnjom tradicijom. Možete učiti njemački, slovenski i talijanski na početnome i naprednome stupnju te furlanski na početnome stupnju. Studenti iz drugih zemalja imaju mogućnost učiti hrvatski kao strani jezik. Programom su predviđeni jezični tečajevi, radionice i izleti, a ovogodišnja je tema Ljetne škole „Suživot“.
 

Natječaj se raspisuje u svrhu dodjeljivanja triju stipendija namijenjenih redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija na Filozofskome fakultetu u Rijeci, a njima je obuhvaćena školarina, smještaj u hotelu Alp u Bovcu s polupansionom*, radionice i izleti. Za detaljnije informacije o Školi možete se obratiti voditeljici Riječke kroatističke škole doc. dr. sc. Željki Macan (zmacan@ffri.hr).

Molimo zainteresirane studente da prijavnu dokumentaciju predaju u sobi F-117 na prvom katu Filozofskog fakulteta (u prizemlju zgrade) s naznakom „Prijava za Ljetnu školu Bovec 2018.”, adresirano na Ured za projekte Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Rok za prijavu je 6. svibnja 2017., a rezultati će biti objavljeni početkom lipnja. Prednost će imati studenti jezikā.

Prijavi je potrebno priložiti:

1. ispunjenu prijavnicu,
2. Europass životopis na hrvatskome jeziku,
3. motivacijsko pismo na hrvatskome jeziku (do 300 riječi),
4. prijepis svih dosad položenih ispita i ocjena te ostvarenih ECTS bodova ovjeren u studentskoj službi matičnoga fakulteta, s istaknutim prosjekom ocjena,
5. potvrdu o upisu na studij.
 

* Nadoplata za polupansion u hotelu Alp iznosi 110 eura po osobi i plaća se prilikom dolaska na recepciji.
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.